Alla inlägg under juli 2008

Av Lena - 28 juli 2008 12:28

Per skulle besöka jaktbutiken Jakt.se. Jodå vi har lokaliserat den och han skulle få gå själv och så länge han ville. Per koplade av husvganen och släpte av mig och flickorna på Birsta köpcentrum. Efter cirka femton minuter kommer han åter. Butiken har stängt en dag i vecka, måndag. Vilken otursdrabbad semester. Själv slinker jag in på köpcentret och schopar loss. Ta två betala för en, värsta rean. Zizzi med kläder för storvuxna och rea på mellan 50 och 70%. Jag provade handlade och provade igen. Kom hem med ett rejält byte. fyra par jeans, en topp en kläning... härligt. I alla fall en i familjen var nöjd.

Av Lena - 27 juli 2008 11:11

Tikka vill gärna lägga in ett inlägg i debatten.


Tikka säger att mat är heligt. Undrar var hon fått det ifrån, hon som matvägrar för jämnan. Ja förutom på lördagar. Lördagar betyder smörgås vid matbordet vid frukost. Då sitter hon som ett tänt ljus mellan matte och husse eller för mer känsliga läsare som ett dregligt monster och väntar på sin smörgås. Men respekt har hon satt i Biggan. Biggan vågar inte gå nära Tikkas mat.

Av Lena - 27 juli 2008 11:08

Biggan tuggar på allt i husvagnen inklusive Disa. Disa blir naturligtvis förbannad och skall bita ihjäll den lilla. Matte får som vanligt gå imellan och Disa lugnar snabbt ner sig, men den andra. Funderar mer och mer om det vore bättre att slänga pengarna i sjön och gå på Pers förslag om att binda henne utanför Björnhundsklubbens monter och sen pysa iväg.

Av Lena - 27 juli 2008 10:58

Tikka gillade Fäviken. Det gör matte med. Här kan vi verkligen praktisera allt slit vi lagt ner på lydnad under året. Det är inte en lite stolt matte som för fram ekipaget.


Tikka har fått träna jättemycket på att ignorera andra hundar och människor. Vi har en jättebra träning på det där med hundar. Vi har en granne som har ett par finnsspetsar och en stövare. Finnsspetsarna ger rejälla utskällningar då vi går förbi. Ingen av våra hundar får överhuvudtaget reagera då vi går förbi. Någon dag skall jag gå in med en kvast blommor till ägaren. Men först efter Biggan är fostrad och klar.


Sen gillade Tikka hundduschen där hon fick svalka. Kom på att man på bensinmacken kan ta vatten och hälla över hunden. Tikka gillar det och sätter numera en famma på mackar med hunddusch.


Tikka var även med på den inofficiella hundutställningen och fick ett första pris. Nu blev matte taggad. Månntro jag skall börja ställa henne.

Av Lena - 26 juli 2008 12:15

Nu har vi jämte som det bland annat anspelas på i texten på t-shirten. Detta har inneburit att Tikka alias Garbo har slutat tala med husse.

Av Lena - 26 juli 2008 10:48

Passade på att visa upp gammelhunden för vetrinärerna på Fäviken. Hon är tjock men verkar i övrigt vara i bra form. Tänderna var jämt slitna och hon verkar tugga på bägge sidor. Klorna var okej.


Sen fick Disa en stund hos en massör. Underbart sa Disa som blev som ny. De stela bakbenen fick sig en omgång. Efteråt var hon mör och lite darrig. Men sen började hon hoppa in och ut i husvagnen som värsta unghunden.

Av Lena - 26 juli 2008 10:12

Presentation


Mina Jakthundar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<<
Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards